Fiat Punto, 1998. godište, Beogad

bočni prikaz crnog automobila Fiat Punto sa zalepljenim plavim stikerom na vratimaFiat Punto je mali gradski automobil koji je kompanija Fiat proizvodila od 1993. do 2018. godine. Prva generacija se pojavila u prodaji početkom 1994. godine, a već sledeće godine je osvojila titulu evropskog automobila godine.

Druga generacija je ušla u prodaju 1999. godine, a 2003. je doživela fantastičan redizajn, koji je još više unapređen nakon dve godine, kada se pojavila treća generacija. Druga generacija se takođe proizvodila u Srbiji, tačnije u Kragujevcu, kao Zastava 10

Prodavac modela Fiat Punto nas je kontaktirao i interesovao se pre svega za besplatnu procenu vrednosti vozila, koju je čuo da nudimo kao posebnu pogodnost. Vozilo nije bilo baš u idealnom stanju, pa je u početku sumnjao da može uopšte da zaradi od prodaje.

Fiat Punto, karakteristike

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 1998.
  • Kilometraža: 146.000 km
  • Gorivo: Benzin
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Pogon: Prednji
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Kubikaža: 1111 cm3

zadnji prikaz crnog polovnog automobila Fiat Punto bez tablicaKako je tekao proces otkupa?

Prodavac je u početku bio skeptičan i sumnjao je da može da ostvari neku značajnu dobit prodajom svog automobila, pa je želeo samo da obavimo procenu vrednosti njegovog vozila. Međutim, nakon što smo dostavili rezultate procene, ponovo nas je kontaktirao u želji da sklopimo saradnju.

Sastali smo se, i kako bi preciznije odredili cenu, obavili smo i pregled vozila, koje je pored spoljnih oštećenja zaista bilo u lošem stanju. Nakon toga smo odmah obavili i kratku test vožnju na samom parkingu, jer vozilo nije bilo registrovano i imalo je pojedine funkcionalne nedostatke.

Ispostavilo se da je naša prvobitna procena bila prilično tačna, pa smo upravo tu cenu i ponudili prodavcu, a ona je iznosila 400 evra. To je vlasniku očigledno bilo prihvatljivo, pa smo tako uspešno zaključili još jedan proces otkupa.

Da li i vi imate stari automobil za prodaju?

Vršimo otkup automobila po najboljim cenama, uz brojne povoljnosti. Nudimo besplatnu procenu vrednosti vozila i besplatno šlepovanje pri otkupu havarisanih vozila.

U slučaju kada je prodavcima hitno potreban otkup, reagujemo brzo i efikasno i izlazimo na teren u veoma kratkom roku.

Možete nas kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja, a mi ćemo vam izaći u susret.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI