Citroen Xsara Picasso, 2005. godište Beograd

prednja strana automobila Citroen Xsara

Model Xsara Picasso dolazi od čuvenog francuskog proizvođača automobila Citroen. Proizvodio se od 1999. godine pa sve do 2012. godine i predstavlja veoma praktično vozila sa 5 sedišta u klasi minivenova srednje veličine.

Godine 2004. dolazi do izmena na spoljašnjem izgledu branika i do promena na motoru, koje su se zadržale sve do 2012. godine i kraja proizvodnje ovog modela. U velikoj Britaniji je 2007. godine proglašen od strane jednog popularnog magazina za najpopualrnije minivan vozilo.

Prodavac modela Citroen Xsara Picasso nas je kontaktirao sa željom da proda svoje vozilo, za koje kaže da je dobrom stanju, što smo mi ipak želeli da proverimo, iako otkupljujemo sve što imate da ponudite. 

Citroen Xsara Picasso, karakteristike:

  • 2005. godište;
  • kilometraža – 240.000;
  • karoserija minivan;
  • dizel gorivo;
  • 66/90 (kW/KS);
  • prednji pogon;
  • 5 sedišta;
  • manuelna klima.

Kako je tekao proces otkupa?

U ranim jutarnjim časovima dobili smo poziv od vlasnika modela Citroen Xsara Picasso, koji je već na samom početku započeo razgovor oko uslova prodaje. Njegova odlučnost nas nije začudila, s obzirom da smo svesni da je našao sve potrebne informacije na sajtu, kao i da zna da radimo besplatnu procenu vozila.

U želji da nas gospodin prodavac ne čeka, istog popodneva smo se uputili u beogradsko naselje Surčin, lokaciju gde naša mušterija živi. Nakon upoznavanja smo odmah seli u auto i obavili test vožnju

Zadovoljstvo je bilo voziti automobil iz 2005. godine, sa pređenom kilometražom od 240.000km, koji je tako funkcionalan i pokretan na putu. Ponudili smo sasvim korektnu cenu od 2.400 evra, sa čime je vlasnik bio saglasan, a time smo završili još jednu kupovinu polovnjaka.

Prodaja polovnih automobila i otkup istih je kod nas veoma popularna aktivnost, koju mnogi vozači praktikuju.

Da li ste i sami zainteresovani za prodaju starog automobila?

Ukoliko imate za prodaju bilo kakvog polovnjaka, budite svesni da otkupjujemo sve vrste polovnih vozila u kakvom god da su stanju

Otkup polovnih automobila i drugih vozila vršimo veoma profesionalno, dok novac isplaćujemo odmah na ruke!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI