Citroen xsara 2.0 hdi, karavan, Beograd, 2004. godište

Citroen xsara 2.0 HDI je automobil cenjenog francuskog proizvođača koji je ostavio trajan utisak na automobilskom tržištu od svog debija kasnih 1990-ih godina. Dizajniran je sa fokusom na praktičnost i udobrost, a xsara je postao popularan izbor za vozače koji traže pouzdano i ekonomično vozilo bez žrtvovanja performansi ili stila.

Eksterijer Citroena xera prikazuje elegantan i aerodinamičan dizajn koji održava posvećenost ovog brenda ka inovaciji i eleganciji. Njegovi prepoznatljivi farovi i aerodinamična silueta daju automobilu moderan i sofisticiran izgled, a to mu osigurava da ostane atraktivna opcija za kupce na tržištu polovnih automobila.

Metalik sivi automobil bez tablica

Vlasnik Citroena nas je pozvao kako bi čuo našu procenu za ovo vozilo. Dogovorili smo se za sastanak sutradan.

Karakteristike:

  • Stanje: polovno
  • Godište: 2004.
  • Kilometraža: 210.342 km
  • Karoserija: Karavan
  • Kubikaža 1905 cm3
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta

Sastali smo se sa vlasnikom ovog vozila kako bismo procenili njegovu vrednost

Sa vlasnikom ovog automobila smo se sastali u Beogradu, jer smo želeli i uživo da procenimo vrednost vozila. Automobil nije imao nikakvih oštećenja sa spoljašnje strane, i bio je upravo onakav kako ga je vlasnik opisao putem telefona.

U vožnji nas je automobil sasvim dobro služio, a s obzirom na to da nije imao preveliku kilometražnu, vlasniku smo ponudili cenu od 1550 evra. On je prihvatio ovu cenu, i na licu mesta smo ga isplatili u celosti.

Da li i vi želite da prodate polovni automobil?

Ako i vi želite da prodate polovni automobil, otkup polovnih automobila koji nudi naša agencija je onda pravi izbor za vas! Novac isplaćujemo odmah, a uvek se trudimo da obe strane budu zadovoljne saradnjom.

Ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku na svaki vaš upit!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI