Citroen C8, 2006. godište iz Beograda

Model automobila Citroen C8 pripada grupi vozila koja su izašla iz francuske fabrike Citroen u periodu između 2002 – 2014. godine. Ovaj veliki monovolumen nema drastične razlike u odnosu na vozila sličnih karakteristika.

Parkiran sivi automobil

U poređenju sa svojim prethodnikom (Citroen Evasion), C8 je znatno elegantniji, veći i napredniji u svakom smislu. Ima dosta sličnosti sa modelom Peugeot 807, naročito zbog prednjih farova. Dostupan je u varijantama sa motorom snage: 2.0; 2.2; 3.0 V6; 2.0 HDI; 2.2 HDI.

Vlasnik jednovolumena Citroen C8 kontaktirao nas je, s obzirom da je čuo da radimo besplatnu procenu vozila, kao i da kompletan otkup automobila vršimo veoma profesionalno i efikasno.

Citroen C8, karakteristike:

  • 260.000 pređenih kilometara;
  • monovolumen;
  • dizel gorivo;
  • 100/136 (kW/KS);
  • prednji pogon;
  • 7 sedišta;
  • manuelni menjač 6 brzina.

Parkiran sivi citroen

Kako je tekao dogovor i proces otkupa?

Gospodin prodavac nas je kontaktirao u ranim jutarnjim časovima sa željom da se raspita o detaljima prodaje. Nakon što smo potvrdili sve pogodnosti koje nudimo prilikom prodaje, brzo smo ugovorili sastanak.

Vlasnika modela Citroen C8 ubacili smo u naš prvi slobodan termin, što je bilo već sutradan ujutru. Krenuli smo veoma rano pre jutarnjeg špica prema dogovoru sa prodavcem. Nakon susreta smo obavili kratak razgovor upoznavanja i ubrzo ušli u automobil radi testiranja. Nakon vožnje smo zaključili da je automobil u sasvim pristojnom stanju, pa smo u odnosu na sve parametre ponudili cenu od 3.800 evra, što je vlasnik prihvatio.

Sklopili smo još jednu uspešnu kupovinu polovnjaka, čiji je promet na našem tržištu poprilično veliki. 

Da li i sami prodajete polovno vozilo?

Otkup automobila je usluga kojom se bavimo veoma profesionalno i svakom prodavcu posvećujemo jednako profesionalan prsitup, bez obzira da li za prodaju ima automobil za staro gvođže ili kvalitetnog polovnjaka.

Kontaktirajte nas i sami se uverite u naše pogodnosti!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI