Citroen C5 karavan, 2005. godište, Beograd

Citroen C5 je francuski model automobila prve generacije koji se proizvodio od 2001. do 2008. godine. Karavan verzija ovog automobila pojavljuje se na sajmu u Ženevi 2001.  godine.

Automobil

Ovaj automobil predstavlja pravi porodičan auto jer je zbog svoje veličine vrlo pogodan za porodična putovanja. Citroen C5 je jako udoban zahvaljujući svojoj hidropneumatskoj suspenziji, a loše kritike je skupio zbog svog suviše bezizražajnog izgleda, što je popravljeno kod redizajniranog modela.

Vlasnik Citroena nas je kontaktirao nakon što je detaljno iščitao našu stranicu za otkup automobila, te nas je tim putem obavestio da želi da proda svoj automobil, a mi smo mu dali dalje informacije, nakon čega smo ugovorili sastanak. 

Citroen C5, karakteristike:

  • Godište: 2005.
  • Pogon: prednji
  • Menjač: manuelni, 6 brzina
  • Broj sedišta: 5
  • Kilometraža: 190.000 km
  • Snaga motora: 100/136 (kW/KS)
  • Gorivo: dizel
  • Karoserija: karavan

Kako je tekao proces otkupa vozila?

Gospodin koji je vlasnik Citroena C5 je bio smešten u Beogradu, te smo odmah nakon njegovog poziva mogli da se uputimo ka njegovoj kući. Kada smo stigli, prodavac nas je dočekao sa automobilom koji je bio spreman za pregled. 

Nakon samog pregleda nismo pronašli nikakve mane, a u toku testne vožnje uverili smo se da je auto bio jako prijatan za vožnju. S tim u vezi, odlučili smo da prodavcu ponudimo sumu od 2000 evra za ovaj auto, što se njemu jako dopalo, te smo napravili dogovor i isplatili mu na licu mesta.

Citroen auto

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju svog automobila?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, budite slobodni da nas kontaktirate, bez obzira na grad u Srbiji u kome se nalazite.

Kao jednu od najistaknutijih povoljnosti nudimo besplatnu procenu vrednosti vozila, a na vama je samo da nam pošaljete informacije o vašem automobilu.

Vršimo otkup svih vrsta vozila, bez obzira na njihovo stanje, marku i cenu, te nam se slobodno javite ako imate ikakvo vozilo za prodaju. Mi ćemo odmah po dogovoru doći do vas i izvršiti besplatnu procenu.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI