BMW 524 TD, 1990. godište, Kraljevo

Druga generacija BMW automobila, odnosno model E28 počeo se proizvoditi negde između 1981- 1988. godine. U ovu grupu generacija spadaju takozvani modeli petice, a prvi koji je predstavljen je model M5 kojeg odlikuje autentičan, graciozan izgled, snažan motor sa opsegom kubikaže od 1,8l do 3,5l među kojima su prednjačili benzinci.

BMW automobil

U svoje vreme, ovaj automobil važio je za najbržu limuzinu na svetu sa maksimalnom brzinom od 180 km/h. Sportski dizajn automobila i njegova izuzetna ekonomičnost učinili su ovaj automobil najtraženijim ne samo na svetskom tržištu, već i kod nas.

Vlasnik automobila BMW 524 TD pronašao nas je putem našeg sajta, a zatim i kontaktirao kako bi dobio detaljnije informacije u vezi sa uslugama koje pružamo. Vlasnik automobila je najpre hteo da obavimo bespatnu procenu vrednosti vozila, a možda i otkup ukoliko procenimo da bi time obe strane bile zadovoljne.

BMW 524 TD, karakteristike:

  • Kilometraža: 250.320 km
  • Kubikaža: 2400 cm3
  • Gorivo: Dizel
  • Broj sedišta: 5
  • Boja: Crna
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa polovnog automobila?

Kada nas je vlasnik automobila prvi put kontaktirao, dobili smo informaciju da je do nas došao putem našeg sajta gde je dobio neke osnovne informacije o vezi našeg rada, te nas je i pozvao da čuje detaljnije koje sve usluge naša firma pruža. 

Našli smo se na ugovorenom mestu i po želji vlasnika, najpre smo obavili besplatnu procenu vrednosti vozila. Istovremeno smo pregledali u kakvom je stanju automobil i uvideli da ne postoji nikakvih značajnih oštećenja.

Jedino što smo primetili jeste da je unutrašnjost automobila ima sitne ogrebotine oko menjača i kontrolne table, ali to nije presudno uticalo na našu procenu.

Ostalo nam je još samo da obavimo test vožnju i utvrdimo da li je vlasnik saglasan sa našom procenom i da li je spreman da svog oldtajmera prepusti nama.

Snaga motora i udobnost tokom vožnje posebno nam je privuklo pažnju, te smo nakon svih provera predložili cenu od 1.200e. Kada smo pitalio vlasnika za mišljenje, dobili smo pozitivan feedback, te smo na obostrano zadovoljstvo obavili još jedan uspešan kupoprodajni proces.

Zadnji  deo automobila BMW

Da li i vi razmišljate o prodaji svog polovnog automobila?

Otkup polovnih automobila je nešto sa čime se mi kao firma bavimo dugi niz godina i u čije usluge možete biti apsolutno sigurni!

Izaći ćemo vam u susret gde god da se nalazite, i obaviti besplatnu procenu vrednosti vozila bez obzira na model ili stanje automobila.

Vršimo otkup svih polovnih automobila te budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo sva vaša pitanja i nedoumice rešiti u najkraćem mogućem roku.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI