BMW 3, 2006. godište, Beograd

BMW serije 3 je jedan od najpopularnijih i u isto vreme najprodavanijih modela jednog od najboljih nemačkih proizvođača automobila. Zanimljivo je da je serija krenula sa lansiranjem svojih modela još davne 1975. godine, a 2019. je izašao najnoviji model sedme generacije BMW 320.

Prednji deo sivot automobila BMW sa upaljenim farovima

U početku je postojala samo limuzina sa dvoje vrata, dok se godinama menja dostupnost raspona modela sa različitim karoserijama. Danas su popularni karavan sa petoro vrata, liftbek sa petoro vrata i hečbek sa troje vrata. Dugovečnost pomenutog automobila dokazuje i sedam dosadašnjih generacija (E21, E30, E36, E46, E90, F30, G20).

Vlasnik jednog od modela BMW serije 3 nas je kontaktirao nakon što je sve bitne informacije o našem poslovanju pronašao na sajtu. Telefonskim razgovorom smo ga dodatno uputili da vršimo besplatnu procenu polovnih vozila, kao i u naš efikasan metod rada.

BMW 3, karakteristike:

  • 2006. godište
  • 200.000 km
  • Limuzina
  • Dizel
  • 110/150 (kW/KS)
  • Manuelni menjač 5 brzina
  • Automatska klima

predni deo sivog automobila BMW

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je pozvao na jedan od naših brojeva telefona u ranim jutarnjim časovima. Posle kraćeg razgovora dogovorili smo mesto nalaska, kako bi testirali vozilo i dogovorili se oko mogućeg otkupa, što za nas predstavlja rutinski zadatak, s obzirom da svakodnevno obavimo veliki broj besplatnih procena i kupovina polovnih vozila.

Vlasnik nas je uputio ka njegovoj trenutnoj lokaciji u beogradskom naselju Jajinci. Ubrzo smo krenuli, kako bi se i sami uverili u kvalitet vozila. Posle kraćeg razgovora i upoznavanja, nismo gubili vremena i odmah smo prešli na test vožnju. Automobil BMW 3 je u odličnom stanju, nije prešao puno kilometara, s obzirom na model i svoje godište. Procenili smo da bi realna cena bila 3.500 evra, sa čime je prodavac bio apsolutno saglasan.

BMW modeli automobila su popularni u celom svetu, pa tako i kod nas. Srbija je poznata kao zemlja gde se nemački proizvođači vozila poprilično cene, pa su tako veoma česti na našim ulicama.

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Ukoliko je odgovor da, možete nas slobodno kontaktirati, a mi ćemo se odazvati u najkraćem mogućem roku i odgovoriti na vaše zahteve, bez ozbira na model automobila koji prodajete.

Bavimo se otkupom svih vrsta vozila, bez obzira na stanje i kvalitet.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI