Alfa Romeo, 2007. godište, Beograd

Alfa Romeo predstavlja jednu od najpoznatijih sportskih marki automobila, a sama firma je osnovana 1910. godine, da bi već 1911. godine dala vozila za trke, po čemu se najviše i proslavila. Između 1932. i 1986. godine bila je u vlasništvu države, da bi 1986. godine pristupila kompaniji Fiat. 

bočna strana sivog automobila Alfa Romeo 147

Od 2007. godine, pa sve do danas je akcionarsko društvo. Pored brojnih modela, izdvaja se Alfa Romeo 147 koji se proizvodio od 2000. do 2010. godine da bi 2004. bio redizajniran, što mu donosi drugačiji spoljni izgled i nove motore. Dolazi u hečbek karoseriji sa troje i petoro vrata. Ovaj model je 2001. godine uzeo priznanje za Najbolji evropski automobil godine

Prodavac Alfa Romea nas je kontaktirao sa već unapred jasno određenom željom da proda sopstveni polovni automobil, kako bi nabavio pouzdanije vozilo u koje neće morati puno da ulaže. Za nas je čuo preko jednog zadovoljnog klijenta, a pored osnovnih informacija, napomenuli smo i da radimo besplatnu procenu vozila pre kupovine.

Alfa Romeo, karakteristike:

  • Model 147
  • Hečbek
  • Troje vrata
  • Godište: 2007
  • Pređena kilometraža: 165.000km
  • Gorivo: dizel
  • Snaga motora: 88/120 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuelna klima

bočni prikaz sivog automobila Alfa RomeoKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik modela Alfa Romeo 147 nas  je zvao u ranim jutarnjim časovima jednog radnog dana sa kao što smo već rekli, izričitom željom da proda svoj polovni automobil. Dogovorili smo mesto susreta u beogradskom naselju Borča odakle je gospodin.

Sastanak je bio dogovoren za isti dan, što nam je česta praksa, s obzirom da vreme koristimo na najefikasniji način i trudimo se da prodavcima maksimalno izađemo u susret. Nakon kraćeg upoznavanja sa vlasnikom, uvideli smo da mu se poprilično žuri sa prodajom automobila, s obzirom da nije baš zadovoljan njegovom funkcionalnošću. 

Nakon test vožnje, procenili smo realnu vrednost vozila, te ponudili vlasniku 1.800 evra, s obzirom na neke sitne kvarove koje je potrebno sanirati. Vlasnik se složio i još jednom smo obavili uspešnu kupoprodaju, ovoga puta naročito čestog vozila na našim putevima.

Da li i vi prodajete vaše polovno vozilo?

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju starog i polovnog automobila, budite slobodni da nas kontaktirate

Bavimo se otkupom vozila svih vrsta, u kakvom god da su stanju, tako da ne oklevajte čak i ako se radi o potpuno havarisanom modelu.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI