10 najbolje ocenjenih vozila testiranih u prethodnoj godini

U toku prošle godine velika količina automobila bila je testirana, a mi smo izdvojili one za koje važi da su najbolje ocenjena vozila iz tog skupa. Iz tog razloga smo odlučili da se osvrnemo na prošlu godinu radi usporedbe najnovijih automobila, kao i njihovih performansi. 

Da saznate koji su automobili najbolje ocenjeni od strane vrsnih stručnjaka, pročitajte naš tekst do kraja. Na našoj listi izdvojenih najboljih prošlogodišnjih automobila nalazi se veliki broj predloga koji su obeležili tržište.  

#1 Flagship Premium Sedans

I kao što je bilo i predviđeno, neponovljiva Mercedes S klasa vlada vrhom i ove liste. Potpuno redizajnirana i obnovljena sjajnom tehnologijom, S klasa ostaje standard koji drugi luksuzni automobili žele da dostignu. Iako je bilo par negativnih komentara što se tiče konkretno izgleda modela Flagship Premium Sedans, ništa osim hvale nije bilo prisutno za način implementacije tehnologije. Vožnja ovim savršenim automobilom predstavlja, takođe, jednu od najudobnijih koju biste ikada doživeli.

#2 Genesis G80: 9.7/10

Svi se slažu da ovaj automobil zaslužuje mesto na kom se nalazi upravo zbog svog avangardnog dizajna, kako iznutra, tako i spolja, te pruža vrlo luksuzno iskustvo tokom vožnje. Genesis G80 je vrlo lep, pametan, i, pre svega, moderan automobil. 

#3 Nissan Rogue: 9.7/10

S impresivnim prostorom, velikom udobnošću u vožnji, pametnom tehnologijom i nekim od najboljih aktivnih sigurnosnih uređaja, samo običan spoljašnji izgled kvari skoro savršen rezultat automobila Nissan Rogue. Što se tiče uštede goriva, bezbednosti, udobnosti i cene – ovaj automobil može dobiti samo najsjanije ocene.

#4 Audi RS6 Avant: 9.6/10

Crni Audi RS6 parkiran u garaži

Nakon decenija čekanja, Audi je izjavio da se RS6 vraća bolji nego ikad. Audi RS6 Avant predstavlja izuzetno udoban karavan koji je sposoban da ispuni potrebe skoro svakog korisnika. BIlo je definitivno vreme za ovakvo nešto.

#5 Hyundai Santa Fe: 9.6/10

Dva električna pogonska agregata (tradicionalni hibridni i plug-in model) su dostupna zahvaljujući bolje odrađenoj platformi na modelu Hyundai Santa Fe. Kada su stručnjaci isprobavali ovaj model, pozdravili su vrhunsku opremu, sjajan dizajn i odličnu tehnologiju, te odlučili da ovaj automobil spada u jako dobre modele.

#6 Honda Civic Sedan 9.6/10

Najnovija Honda Civic Sedan ide korak dalje u korist čistijeg i prefinjenijeg izgleda. Iako taj potez mnogi gledaju kao dosadan, većini se sviđa šta je Honda uradila sa eksterijerom. Uveli su retro element na instrument tablu koji se jasno ističe dok skriva otvore za klimatizaciju. Deluje da je ovo najbolji kompaktni auto u klasi.

#7 Porsche 911 Turbo: 9.6/10

Porsche 911 Turbo spada u verovatno najbolje sportske automobile za vožnju tokom cele godine. Pogon na sva četiri točka ostaje standardan i, zajedno sa kompletom zimskih guma, dokazuje da ako želite brzu vožnju na snegu, 911 je odlična opcija za vas.

#8 Genesis GV80: 9.5/10

Kao i G80 limuzina, Genesis GV80 se bori sa svojim konkurentima sa gotovo identičnim fokusom na luksuzno iskustvo vožnje. Za razliku od G80, ovaj model je više porodičan, s obzirom na to da nudi treći red sedišta koji je dovoljno velik za manju decu. 

#9 Mercedes-Maybach GLS 600: 9.5/10

Maybach GLS je neverovatno dobro odrađen za one koji sede pozadi u automobilu, jer je napravljen baš za njihovo uživanje. Sama vožnja je izvanredna, baš je onakva kakva je i specifična za Maybach. Doduše, malo nas je razočarao nekim tehnološkim stavkama koje su prenete iz standardnog GLS-a.

#10 Audi S5 Sportback: 9.4/10

Iako se drugi Audijevi modeli srednje klase nisu baš nešto pokazali, S5 Sportback je sve prijatno iznenadio skoro savršenom ravnotežom performansi, udobnosti i stila. Karoserija sa petoro vrata bolja je od kupea, kao i od limuzine, a kada se to iskombinuje sa dinamitnim pogonom, sjajno odrađenom Audi tehnologijom i prefinjenom kabinom, S5 Sportback je automobil koji nije lako nadmašiti.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko imate neko polovno vozilo koje biste želeli da prodate brzo, lako i povoljno, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup automobila. Kod nas ćete naići na ogroman profesionalizam u radu i još veću sigurnost.

Bilo da je u pitanju automobil, kamionet, motor ili skuter, mi dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

FILED UNDER: BLOG